The Last Dance

Feesten en Partijen

Bent u op zoek naar een gezellige, unieke maar betaalbare locatie voor uw feest? Bij Dance Masters van der Linden kunt u uitstekend terecht voor het huren van een sfeervolle zaal voor bijvoorbeeld uw bruilofts-, verjaardags-, bedrijfsfeest of babyshower van ongeveer 50 tot 175 personen.

Onze ruime en makkelijk aanpasbare zaal is voorzien van sfeervolle verlichting, een perfecte geluidsinstallatie en natuurlijk een goede dansvloer. Uiteraard beschikken wij ook over een goed geoutilleerde bar met vriendelijk personeel, airconditioning en ons pand is natuurlijk geheel rookvrij. Bovendien is er genoeg gratis parkeergelegenheid.

De Ingrediënten
Of het nu gaat om een volledig verzorgd huwelijksfeest, een gezellige verjaardag of een bedrijfsuitje voor al het personeel, voor eigenlijk elk feest kunnen wij de ingrediënten voor u regelen. Natuurlijk verzorgen wij de drankjes en de catering (van hapjes tot uitgebreid warm of koud buffet). Wij regelen de muziek (van uw favoriete band tot onze eigen DJ), de aankleding van de zaal en desgewenst ook het entertainment voor uw feest in de vorm van dansshows of een workshop.

Feest op maat
Natuurlijk is elk feest weer anders en zijn ook ieders wensen verschillend. Daarom is het belangrijk dat u uw feest bij ons, zelf samen kunt stellen. Er is een basisarrangement dat u wel of niet kunt uitbreiden zoals u dat wilt. Wij proberen om met onze mogelijkheden en uw wensen een onvergetelijk feest te creëren. Ook de kosten zullen dus afhangen van uw wensen en verlangens.

Informatie
Dus, bent u op zoek naar een leuke locatie voor uw feest? Aarzel niet en vraag voor meer informatie geheel vrijblijvend eens een gesprek aan om uw wensen uiteen te zetten. Wij kunnen dan alle mogelijkheden bij Dance Masters van der Linden met u doornemen.