The Last Dance

Kosten en Betalingswijze seizoen 2014/2015

Voor de JEUGD CLUBS STIJLDANSEN geldt:
26 lessen: € 235,- per persoon.
     Let op:
Indien het lesgeld wordt voldaan vóór 1 juli ontvang je een waardecheque van € 15,-.
     Indien het lesgeld wordt voldaan na de eerste dansles of in termijnen: € 245,- per persoon. Bij termijnbetaling betaal je de eerste les € 70 - en

     daarna 7 weken € 25,-. Op les 8 dient al het lesgeld betaald te zijn. 

Voor de VOLWASSENEN CLUBS STIJLDANSEN geldt:
28 lessen: € 245,- per persoon.
     Let op:
Indien het lesgeld wordt voldaan vóór 1 juli ontvangt u een kaart voor 5 x GRATIS Vrijdansen t.w.v. € 20,-.
     Indien het lesgeld wordt voldaan na de eerste dansles of in termijnen: € 255,- per persoon. Bij termijnbetaling betaal je de eerste les € 80 - en
     daarna 7 weken € 25,-. Op les 8 dient al het lesgeld betaald te zijn.

 

Nieuw!!! Nu inschrijving voor halve cursus mogelijk

Dit seizoen hebben wij ook de mogelijkheid om niet in één keer voor een heel dansseizoen in te schrijven, maar ook om eerst voor een gedeelte van de cursus in te schrijven. Mocht de dansles bevallen dan is er natuurlijk de mogelijkheid na daarna door te gaan met de volgende serie lessen. 
Let op: Deze mogelijkheid is er alleen voor nieuwe cursisten van de 1e jaars stijldansen en salsa.

De kosten voor een halve cursus zijn:
Voor de 1e JAARS JEUGD CLUB STIJLDANSEN geldt:
► 13 lessen: € 135,- per persoon.
      Indien het lesgeld wordt voldaan na de eerste dansles of in termijnen: € 140,- per persoon. Op les 6 dient al het lesgeld betaald te zijn.

Voor de 1e JAARS VOLWASSENEN CLUB STIJLDANSEN geldt:
► 7 lessen: € 80,- per persoon.
     Indien het lesgeld wordt voldaan na de eerste dansles of in termijnen: € 85,- per persoon. Op les 4 dient al het lesgeld betaald te zijn.


► 14 lessen: € 145,- per persoon.
      Indien het lesgeld wordt voldaan na de eerste dansles of in termijnen: € 150,- per persoon. Op les 4 dient al het lesgeld betaald te zijn.


Nieuwe leerlingen voor de jeugdclubs moeten bij inschrijving twee recente pasfoto`s meenemen voorzien van hun naam. Pasfoto`s ouder dan een jaar worden niet geaccepteerd. Voor leerlingen van de parencursussen zijn pasfoto`s niet nodig. 

Betalen

U kunt contant betalen, per pin of het lesgeld overmaken op bankrekening NL 33 RABO 0161 435 785. Bij overmaking dient u duidelijk de volledige naam, lesavond en indien bekend het leerlingnummer te vermelden. Al het lesgeld dient op les 8 te zijn voldaan. Is dit niet het geval dan kan de toegang tot de lessen ontzegd worden.